Ţigara electronică a fost inventată de un farmacist?

Ţigara electronică a fost inventată de un farmacist?

Ţigara electronică a fost inventată de farmacistul chinez pe nume Hon Lik, care în urma unei tragedii în familie, tatăl său a murit de cancer pulmonar, a devenit conştient de efectele dăunătoare ale folosirii ţigărilor tradiţionale.
Hon Lik era, la momentul invenţiei, fumător constant şi astfel a reuşit să experimenteze şi să descopere cum să poată fuma în continuare fără riscuri pentru sănătatea sa.
Ţigara electronică a fost fabricată iniţial în China, dar mai apoi procesul de producţie s-a extins în Statele Unite ale Americii şi Europa.
Aceasta are formă şi dimensiuni asemănătoare ţigării clasice dar nu face decât să emită nicotină pură, fără produse de ardere, deoarece nicotina lichidă este păstrată într-un mic rezervor.
Ţigările electronice nu conţin gudron, monoxide de carbon şi nici alte chimicale nocive care pot fi găsite în ţigările tradiţionale din tutun.
Cel care foloseşte ţigara electronică este cunoscut ca o persoană ce abureşte sau vaporizează, nu fumează pentru ca nu există nici cea mai mica urma de fum prezentă prin utilizarea acestui tip de ţigări electronice, ea emite doar vapori de apă, nicotină sau glicerină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *